Doe de LijfStijl test en ontdek je LijfStijl score!

Doe de LijfStijl test en ontdek je LijfStijl score!

Je gezondheid is heel waardevol en verdient wel een beetje aandacht. Ook al heb je je gezondheid niet geheel in eigen hand, je kunt er wel zelf wat aan doen. Wanneer je je bewust bent van het verband tussen je manier van leven en je gezondheid kun je daar naar handelen. Vandaar deze LijfStijl test. Het resultaat, de LijfStijl score, is een indicatie van hoe gezond je in het leven staat. Ben je benieuwd naar jouw resultaat?

Doe de LijfStijl test
Lisette

Over de LijfStijl test

De LijfStijl test is een online test van ONVZ Zorgverzekeraar. De test bestaat uit een aantal categorieën met elk een paar vragen. Elk antwoord achter een vraag levert punten op. Deze punten worden per categorie bij elkaar opgeteld en vermenigvuldigd met een wegingsfactor. Dit levert verschillende categoriescores op. Een gewogen gemiddelde van die categoriescores vormt je LijfStijl score.

Gezondheid

De LijfStijl score geeft een globale indicatie van je gezondheid. Zo wil ONVZ je bewust maken van het belang van een gezonde levensstijl. Je gezondheid is dat zeker waard. De uitslag van de LijfStijl test geeft geen enkel uitsluitsel over je gezondheid.

Privacy

Na het doen van de Lijfstijl test krijgt u de resultaten daarvan toegestuurd door een data gecertificeerde organisatie waarmee ONVZ samenwerkt. Alle gegevens worden na het versturen van de resultaten verwijderd. Als u toestemming heeft verleend om informatie te ontvangen van ONVZ dan worden ook al uw gegevens verwijderd, met uitzondering van uw e-mailadres. ONVZ bewaart uw e-mailadres maximaal één jaar waarin wij u maximaal twee keer benaderen.

Doe de test later
 
Gemiddelde LijfStijl score van vrouwen
7,5
7,4
Gemiddelde LijfStijl score van mannen