Disclaimer

De ONVZ LijfStijl test bepaalt uw LijfStijl score. Deze score geeft een globale indicatie hoe gezond uw levensstijl is en hoe goed u voor uw lijf zorgt. ONVZ LijfStijl is ontwikkeld door en wordt onderhouden in opdracht van ONVZ Zorgverzekeraar. De applicatie ONVZ LijfStijl is voor eigen gebruik door alle volwassenen in Nederland die

  • ouder zijn dan 18 jaar
  • niet zwanger zijn
  • niet door een arts worden behandeld voor hoge bloeddruk, te hoog cholesterol, of voor diabetes, hart- en vaatziekten en/of nierschade
  • die geen klachten hebben die te maken kunnen hebben met hart- en vaatziekten, diabetes of nierschade.

De LijfStijl score is op geen enkele wijze een vervanging voor een medisch advies. Een feitelijke gezondheidstest kan alleen worden gedaan door een (huis)arts.

ONVZ streeft ernaar de informatie zo compleet, toegankelijk en actueel mogelijk te houden. Regelmatig zullen zonder nadere aankondiging wijzigingen ter verbetering van de applicatie worden doorgevoerd. Toch kan het voorkomen dat de inhoud onvolledig of onjuist is. Aan de inhoud van de website kunt u dan ook geen rechten ontlenen. ONVZ is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie die wij via deze applicatie  aanbieden.

Gegevens die tijdens de test worden ingevoerd, worden alleen gebruikt om de LijfStijl scores te berekenen. Na berekening worden alle gegevens geanonimiseerd. ONVZ gebruikt de gegevens uit deze test op geen enkele andere manier dan voor deze test. Gegevens worden uitsluitend opgeslagen voor de statistieken.

ONVZ doet er alles aan om uw gegevens te beveiligen. Om die reden worden uw gegevens encrypted verstuurd via een beveiligde verbinding (https).